Personlig partolking med personanalyser

 

"En helt annerledes opplevelse"

I en personlig partolking med personanalyser vil dere bli tolket og guidet til å forstå hverandre på en ny måte, og ikke minst få hjelpa til å snakke sammen slik at dere kan stake ut en ny kurs sammen.

Partolken møter dere via skjermen der dere er (eller på kontoret i Kristiansand). Dere får tilgang til en introduksjonsvideo dere begge må se før samtalen (!), slik at dere får mest mulig ut av tiden vi har sammen.

Etter samtalen sitter dere igjen med en større forståelse av hvordan dere blir til i møte med hverandre, har fått satt ord på hva dere trenger og fått konkrete tiltak til endring ved hjelp av praktiske verktøy.

Samtalen vil legge et godt grunnlag for å kartlegge hva dere trenger videre og hvordan eventuelt vi kan hjelpe dere best mulig til en prosess som skaper resultater.

 

Klikk på knappen under og bestill

Bestill partolking med analyser

"Vi fikk mer ut av denne ene timen enn alle de timene vi har hatt hos parterapeut. Begge to kjente på en enorm lettelse over å endelig finne noe som kunne hjelpe oss. Spesielt at du kunne sette ord på akkurat det vi trengte, uten å kjenne oss. Veldig takknemlig."


Anine og Sondre

Dette får du...

"Vi var som et par under vann uten oksygen, det virket håpløst. Vi hev etter luft. Første møtet med Maria var som å få tildelt hver vår dykkerflaske med oksygen i siste liten. Vi var ved randen å gi opp. Nå har vi startet vår reise sammen på nytt"


Marte og Erik

"Eg er forundra over kor enkelt det er å få kontakt via skjerm. Eg var usikker på korleis det ville fungere å snakke via skjerm. Me vert sett og forstått i alle høyeste grad via møte på skjerm. Eg opplever at eg slapper meir av og kanskje er meir meg selv når eg sitter heime der kvardagen er, i staden for på eit kontor. Maria er 100% tilstede og me opplever oss sett og forstått. Ho har ein sterk tilstedeværelse, og ho skjønner raskt kva me treng hjelp til. Me kjente på håp allerede etter første samtale. Det er virkelig en god investering for parforholdet. Takk for at du er med oss, Maria"


"Bare i løpet av de to første ukene har vi merket forandring hjemme. Vi krangler mindre og har på en måte fått en helt annen ro. Til og med hos ungene har det skjedd noe med. De vil være mer nede i stua sammen med oss og er lettere i humøret"


Hilde og Håvard

"Vi kan ikke få takket Maria nok for den hjelpen vi har fått for å gjenoppbygge vårt ekteskap og anser dette som vårt livs viktigste og beste investering."


Tone og Jens

"Et før og etter for oss etter å ha fått presentert denne metodikken. Så overraskende - en helt ny innfallsvinkel - og så effektivt!"


"Tusen takk for at du klarer å finne de riktige ordene slik at vi kan forstå hverandre. Takk for at du gir oss en god følelse, en følelse av håp og en følelse av respekt for hverandre. Veldig gla jeg litt tilfeldig "dumpet" over deg i jakten på noen som kunne hjelpe oss."


"Dette har nok vært den beste helgen vi har hatt på svært mange år og vi kan ikke få takket deg nok for måten du har guidet oss inn i dette sporet på. Det siste døgnet har vært like bra som det forrige og vi kommuniserer på en måte som jeg knapt kan huske vi har gjort."


Bestill partolking
Close

Legg igjen din e-post for å se del 2 av videoen