GRATIS VIDEO 

Den viktige samtalen

Få hjelpa til å snakke sammen slik at dere forstår hverandre og kan få en god juletid sammen - med senka skuldre og gode følelser.

Hva skal til for å ha det godt sammen?

Veldig mange par har utfordringer med å snakke sammen om det aller viktigste. Man "har ikke tid", misforstår hverandre og samtalen ender i konflikt, eller man gruer for å være tydelig.

I denne videoen inviteres du og din kjære til praten om hva hver av dere trenger for å ha det godt sammen. 

Partolken guider dere gjennom skjermen med nyttige nøkler til å forstå hverandre, hvordan akkurat dere to kan snakke sammen på en god måte - og legge til rette for glede, nærhet og senka skuldre sammen. 

«Vi har vært hos parterapeut før, og hos familievernkontoret.

Men denne timen med deg var kanskje den beste timen vi har hatt!

 

Du gir oss noe konkret å jobbe med og å snakke om i ettertid - det har ingen terapeut gitt oss på samme måte.»

 

Hvem er Partolken?

Partolken hjelper par til å forstå hverandre bedre og frigjøre potensialet i å være forskjellige.

Maria Mork er etablerer og utvikler av Partolken, og har en genuin evne til å tolke og guide til forståelse på en praktisk, forståelig og frigjørende måte - og har hjulpet utallige par til en ny start sammen enda det har virket helt fastlåst.

Maria har de siste 10 årene jobbet med hundrevis av par både online og face to face, gjennom kurs og foredrag i skole, barnehage og på ulike arbeidsplasser.

Partolken er ofte å se og høre i NRK radio, riksdekkende aviser, blader og magasiner, og har flere ganger vært gjest i God Morgen Norge på Tv2. 

"Maria har forundret evne til å få oss til å prate sammen på en måte som gjør at vi forstår andre og føler oss mer nær hverandre."

 

"Ved hjelp av disse nøklene klarer vi å ta det som slo beina under oss. Nå forstår vi andre bedre - og har fått tilbake varmen og kjærligheten til hinanden!"

Få konkrete verktøy til hvordan akkurat dere to kan snakke sammen slik at dere forstår hverandre bedre og kan skape mer glede og intimitet i forholdet 

 
Ja takk, la meg se video