Gi kjærligheten et comeback

 

 

Ja, jeg vil ha Partolkens Julekalender

"Desember er blitt `vår måned`. Å starte hver morgen med å se dagens video har vekket til live noe vi nesten hadde glemt. En ting er å bli minnet om å ha fokus på oss to - men det beste av alt er å få konkrete action-tips som faktisk utgjør en forskjell. "


Sigunn og Ola

 Nødhjelp? Starthjelp? Inspirasjon?

Hadde det ikke vært deilig om dere virkelig kunne slappe av sammen i jula? Føle den gode stemningen. Være et godt team. Kjenne på flørten. Være nær.  Småprate. Le. Lage god mat og drikke. 

Med Partolken "tett på" gjennom hele desember har dere de beste forutsetningene for å ta vare på (og skape) de varme følelsene mellom dere to. 

 Jula er familietid og glede, men den kan likevel være krevende. Mange par gruer seg til høytiden. Utad virker alt bra og det er kanskje ingen som skjønner at dere sliter i samlivet.

Så kommer juletiden og det tynnslitte parforholdet settes på en ekstra prøve. Det som skaper irritasjon eller frustrasjon forsterkes når man er tett på hverandre over tid.

Til slutt brister det, og det som skulle bli en juleidyll for hele familien fortæres av konflikter.

Men det må ikke være sånn.

 Partolkens julekalender gir deg daglige påminnelser med kraftfulle nøkler til å tenne gnisten, skape gode stunder og varme følelser mellom dere to

Denne jula går vi for varme følelser!

"Bare etter de 2 første ukene merket vi forandring hjemme hos oss. Vi krangler mindre og har på en måte fått varmen tilbake. Til og med ungene har det skjedd noe med. - De vil være mer nede i stua sammen med oss og har en helt annen ro."


Hilde og Håvard

Dette er for deg som

 ➤ trenger starthjelp til å skape forandring i forholdet ditt 

 ➤ ønsker å investere i kjærligheten

➤ savner nærheten og forståelsen mellom dere to

➤ ønsker positive tips til å bevare og styrke kjærligheten

➤ har lyst på gode stunder sammen gjennom jula

 

Ja, jeg vil være med!

 Dette får du

 Hver morgen får du en kort og inspirerende videoer som inneholder det aller beste fra partolkingens skattekiste. 

Det handler om å forstå hverandre bedre, skape gode øyeblikk og blåse liv i de varme følelsene.

Der vanlige julekalendere har siste luke når jula ringes inn, så er Partolkens julekalender med dere gjennom romjula og helt inn i det nye året.

Hver dag i hele desember.

  • Nøkler til å forstå hverandre bedre slik at begge to kjenner friheten til å være seg selv sammen
  • Fokus på å benytte øyeblikkene til å "lade hverandre opp"
  • Strategiske tips for å hindre unødvendige misforståelser
  • Konkrete grep for å skape ny gnist mellom dere to
  • Påminnelser som fører til handling, slik at det ikke bare blir med tanken

"For oss er julekalenderen super som årlig service for forholdet vårt"

" Dette er den beste gaven jeg har unnet meg selv. Ikke bare oppdaget meg selv på en ny måte. Jeg oppdaget også hvordan jeg kunne påvirke forholdet og familien min på en god måte."


Hanne

Tor Andre forteller...

"Vi hadde en vanskelig helg, og ting tårnet seg opp for oss som par. Det så veldig vanskelig ut. Det var ikke lett å se fremover lengre etter flere år med opp- og nedturer følte vi oss litt fastkjørt og ikke helt så en vei ut i fellesskap.

Min kjære spurte meg om jeg kunne tenke meg å se en video sammen med henne, for e-posten hun hadde fått var invitasjon til Julekalenderen.
Jeg sa ja, og vi startet med dag 1 og jobbet oss gjennom en uke. Vi ble truffet langt inn i hjertet av det som du kom med i disse videoene. En kunne tro det var oss du refererte til!"

Lisbeth og Tor-Andre

"Partolkens julekalender er et enkelt og effektfullt tiltak for en bedre jul - og aller best; en bedre start på et nytt år sammen."


Trond

Hvem er Partolken?

Maria Mork er etablerer og utvikler av Partolken. Hun har en genuin evne til å tolke til forståelse ved hjelp av praktiske verktøy, og formidler nøkler som frigjør potensiale i relasjoner. Hun har guidet utallige par til en ny start sammen - enda det virker håpløst.

Du har kanskje sett eller hørt henne i NRK radio, riksdekkende aviser, blader og magasiner, og hun har flere ganger vært gjest i God Morgen Norge på Tv2.

"Jeg kom over en video av Partolken på facebook akkurat i det vi forberedte oss på siste jula sammen før vi skulle separeres. Men isteden for brudd ble det starten på noe nytt for oss - sammen!""


Roger og Anne

Unn deg julens beste gave til dere to

Et lite grep hver dag utgjør forskjellen!

Gjennom hele desember

Kr 1290,-

Daglige videoer med inspirerende og handlingsrettede tips hver dag i hele desember, til og med romjula

Julekalenderen inneholder det beste av det beste fra Partolkens verktøykasse, komprimert ned i korte små videoer som du kan starte dagen med hver dag.

NYHET

NÅ får du Qvalitetstid - vår helt nye Quiz for par - med på kjøpet

 

BESTILL PARTOLKENS JULEKALENDER

"Ved hjelp av disse nøklene klarte vi å ta tak i det som slo beina under oss. Nå forstår vi hverandre bedre - og har fått tilbake varmen og kjærligheten til hverandre."


Trine og Simen
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.