Hjem Vi tilbyr I media Sagt om Om oss Ta kontakt Ta kontakt

Medarbeidere som har det godt i sine relasjoner oppnår gode resultater.

Jatakk, send meg informasjon om RELASJONSTOLKING

kurs/foredrag/workshop

"Du overgikk mine forventninger så til de grader. Dette er veldig verdifullt for bedrifter på så mange plan.

- I innsalg og kommunikasjon til nye kunder, oppfølging av eksisterende kunder, dialog på kontoret, hygge på jobben - ja det påvirker jo alt! Dette vil jeg absolutt anbefale videre til mine samarbeidspartnere" Vetle Valsgård, daglig leder i Vekstra Sør

Vi er opptatt av effektivitet og resultater – det er viktig på en arbeidsplass. Like viktig er det å legge til rette for at den enkelte trives og har best mulig arbeidsforhold. Det innebærer gode relasjoner både på arbeidsplassen og på hjemmebane.

I en travel hverdag er det lett å overse verdien av å ivareta det relasjonelle klimaet, noe som har alt å si for resultatene! Ethvert samarbeid handler om relasjoner. Våre individuelle forskjeller kan gjøre et samarbeid vanskelig.

Nå kan dere ta del i et effektivt og spennende verktøy som frigjør potensialet i de ulike relasjonene – både på jobb og hjemme.

For en leder er det viktig å ha medarbeidere som fungerer godt sammen for å oppnå gode resultater. Når man blir sett, kjenner seg akseptert og føler tilhørighet, følger tryggheten og energien som gjør at vi viser og gjør vårt beste. Da kan vi og føle oss trygge nok til å ta imot respons og utvikle oss.

 

Hvordan vi har det på hjemmebane har stor påvirkning på vår kapasitet til å yte maks på jobb. Og motsatt.

En dårlig start på dagen kan lett avfeies, men vedvarer gnisningene og mistrivselen med partner, påvirker dette energinivået og etterhvert helsen.

Det viser seg at en stor andel av sykefraværet i dag har sin årsak i konflikter og samlivsbrudd.

På samme måte påvirker trivselen på jobb kapasiteten og tålmodigheten på hjemmebane. Er konfliktene, utfordringene og presset på jobb stort, er det vanlig at vi drar med oss dette hjem – noe som går utover både partner og barn. For ikke snakke om påkjenningene det er å gå rundt med dårlig samvittighet fordi man strekker strikken for langt på begge arenaer.

Vi tilbyr både kurs, workshops og foredrag i forhold til temaet Relasjonstolking. Ønsker du å vite mer om dette? 

Ta kontakt for informasjon om relasjonstolking!

Tilbakemeldinger

 

Ønsker du et slikt kurs for dine medarbeidere? Ta kontakt!

Close

Legg igjen din e-post for å se del 2 av videoen