Bestill Parforsikringen

GRATIS VIDEO

Lær 5 effektfulle steg som knekker koden til forståelse, god stemning og intimitet i parforholdet

Slik forstår dere hverandre bedre og har det godt sammen

 

Ønsker du å se mer?

KLIKK HER FOR Å SE DEL 2 Nei takk Avbryt
KLIKK HER FOR Å SE DEL 2

"Vi kan ikke få takket Maria nok for den hjelpen vi har fått for å gjenoppbygge vårt ekteskap og anser dette som vårt livs viktigste og beste investering"


Maria Mork

Maria har svært gode resultater med å hjelpe par til å forstå hverandre bedre og skape en ny start sammen - selv om det virker fastlåst.

Siden ALT ER MULIG ble etablert i 2010, har Maria jobbet med hundrevis av par - både online og face to face, og gjennom kurs og foredrag - og har utviklet en egen partolkingsmetodikk som gjør prosessen praktisk, forståelig og frigjørende.

Kjernen i partolking er å gi konkrete nøkler til å forstå hverandre bedre, ta vare på det gode og rydde unna det som drar ned. Målet er å frigjøre potensialet i forholdet, og skape frihet til å være seg selv sammen. 

Partolken er ofte å se og høre i NRK radio, riksdekkende aviser, blader og magasiner, og har flere ganger vært gjest i God Morgen Norge på Tv2. Les mer HER

Maria er sertifisert i persolog® personfaktormodell, et svært effektfull og avgjørende verktøy i Partolkingen. I tillegg har hun gjennomført sertifisering i John M. Gottmans metode for parterapi.

Av grunnutdannelse har hun bachelor i barnevern med videreutdanning innen veiledning og coaching.

Close

Legg igjen din e-post for å se del 2 av videoen