Håndboken for dere to Login

Knekk koden til mer forståelse, glede og nærhet mellom dere to

- på tross av at dere er forskjellige

 

 

 

Er du lei av misforståelser og dårlig stemning? Lengter du etter å bli møtt med forståelse istedenfor kritikk? Drømmer du om en sommer med senka skuldre og nærhet mellom dere to?

Ha Partolken "tett på" - og gjør små grep dag for dag som skaper en forskjell mellom dere to

Lær det praktiske og konkrete verktøyet som hjelper dere til å forstå hverandre bedre, og få daglige inputs på hvordan du kan kickstarte en prosess som frigjør potensialet mellom dere to.

Slik kommer du igang

1. Bestill tilgang - og start idag!

Du får umiddelbart tilgang til "Håndboken for dere to"; med videoer, oppgaver og en daglig epost. Slik kan du kickstarte prosessen mellom dere to akkurat når du selv vil.

Gjennom kurset vil du oppdage hvordan små grep i hverdagen kan skape en stor forskjell, selv om partneren din ikke er med på programmet

2. Lær et praktisk verktøy til forståelse

Du får tilgang til en kursportal med videoer og oppgaver som viser deg nøklene til å gjenskape respekt, varme følelser og god flyt i forholdet. Du vil forstå deg selv, og partneren din, bedre.

Lær de avgjørende stegene som hindrer misforståelser og konflikter i familien - og som skaper frihet slik at dere kan være dere selv i møte med hverandre

 

3. Få hjelp til å gjennomføre med effekt

Dette er et program som gir resultater - selv om du starter programmet alene.

Med daglige påminnelser om fokus vil du få hjelp til å trene på hvordan akkurat du kan kommunisere dine behov til akkurat din partner, slik at dere begge kan kjenne friheten til å være dere selv i forholdet.

 

Maria Mork

Maria har svært gode resultater med å hjelpe par til å forstå hverandre bedre og skape en ny start sammen - selv om det virker fastlåst.

Siden ALT ER MULIG ble etablert i 2010, har Maria jobbet med hundrevis av par - både online og face to face, gjennom kurs og foredrag - og har utviklet en egen partolkingsmetodikk som gjør prosessen praktisk, forståelig og frigjørende.

Kjernen i partolking er å gi konkrete nøkler til å forstå hverandre bedre, ta vare på det gode og rydde unna det som drar ned. Målet er å frigjøre potensialet i forholdet, og skape frihet til å være seg selv sammen. 

Partolken er ofte å se og høre i NRK radio, riksdekkende aviser, blader og magasiner, og har flere ganger vært gjest i God Morgen Norge på Tv2. Les mer HER

Maria er sertifisert i persolog® personfaktormodell, et svært effektfull og avgjørende verktøy i Partolkingen.

Av grunnutdannelse har hun bachelor i barnevern med videreutdanning innen veiledning og coaching.

Partolken på God Morgen Norge

I en hektisk hverdag kan det til tider være vanskelig å få tid til hverandre. Guro Fostervold og Håvard Tvedten er et av parene som helt bevisst setter av tid til å ta vare på forholdet. Sammen med partolk Maria Mork gir de deg noen smarte tips.

Se video

Bestill tilgang

"Endelig skal vi få tilbake OSS TO"

Kr. 7500,-

En betaling - inkl.mva

- 4 ukers kickstart med daglige påminnelser 

- Få tilgang til det praktiske verktøyet til å forstå hverandre bedre 

Få tilgang til video, nettstøtte og praktiske hverdagsoppgaver

BONUS; En personlig partolkingsamtale for dere to  

Kjøp nå

Kr 4 000 x 2

To betalinger a NOK 4 000,- inkl. mva

- 4 ukers kickstart med daglige påminnelser 

- Få tilgang til det praktiske verktøyet til å forstå hverandre bedre 

Få tilgang til video, nettstøtte og praktiske hverdagsoppgaver

BONUS; En personlig partolkingsamtale for dere to  

Kjøp nå

Jeg har tatt mange kurs, men dette fikk meg til å oppdage noe jeg aldri har sett før. Det var både enkelt og dyptgripende på en gang. Det fungerte for meg. 

Du har vist oss løsninger jeg har tro på. Jeg hadde gitt opp litt før jeg støtte på deg. Men du har gitt meg nytt håp. Programmet har gitt meg mye, aller mest har det lært meg å forstå meg selv bedre - som igjen har gjort at jeg forstår andre bedre. Jeg har fått ny selvtillit og det igjen fører til at jeg er mer tydelig ovenfor familien min.

Visjonen bak Partolken er å påvirke skilsmissestatistikken 

#tavarepåforholdet

Close

Legg igjen din e-post for å se videoen og få tilgang til et verktøy du kan bruke idag