Om Partolken

- Det er ikke at vi er forskjellige som er trusselen for forholdet. Det er at vi ikke forstår forskjellene. 

I Partolking setter vi strek ved det som har vært, og jobber herfra og videre mot et bedre liv sammen. Vi benytter praktiske verktøy som skaper forståelse - uten å måtte være god på å snakke om tanker og følelser. Og ikke minst; vi har fokus på handlingsrettede grep som skaper resultater.

Grunnlegger og utvikler av Partolken er Maria Mork.

Partolkingsmetoden er basert på praktiske verktøy som kartlegger hvem dere blir imøte med hverandre. Metodikken tar blant annet utgangspunkt i Persolog® personfaktormodell, som er et effektfullt og avgjørende verktøy i partolkingen.

Visjonen er å få par - særlig foreldre - til å holde sammen, slik at flere barn kan vokse opp i en familie som har det godt sammen.

Målet med partolking er å  skape frihet til å være seg selv sammen, og frigjøre potensialet i forholdet. Vi snur utfordringene med å være forskjellige til ressurser.

Maria Mork

Maria har en genuin evne til å tolke og guide til bedre relasjoner, og har jobbet med tusenvis av par både online og face to face, gjennom kurs og foredrag.

Hun har sin bakgrunn fra helse- og sosialsektoren, kreftomsorg, barnevern og fosterhjemsveiledning. Maria har videreutdanning i veiledning og coaching og er sertifisert persologtrener. 2010 sa hun opp sin faste jobb i barnevernet og etablerte det som idag er et landsdekkende tilbud.

Maria er ofte å se og høre i NRK radio og i riksdekkende aviser, blader og magasiner. Hun har flere ganger vært gjest i TV2s God Morgen Norge.

Maria bor i Kristiansand sammen med mann og deres tre felles barn.

Hanne Aamodt 

Hanne har koordinatoransvar i sosiale medier, og en del av det kreative teamet.

Hanne har bakgrunn fra helsesektoren, og er utdannet sykepleier med videreutdanning innen psykologi. 

Sammen med sin mann og deres 3 barn bor Hanne på et gårdsbruk i Askim.

 

Bli bedre kjent med Partolken

Hva kan vi gjøre for deg?

Se oversikten over Partolkens tilbud

Les mer

Om Partolken i media

Presseklipp, intervjuer og annet fra aviser, tv, magasier

Les mer

Sagt om Partolken

Les kunders erfaringer med partolking

Les mer