STARTPAKKE

med analyser og partolking

 

Bestill nå
Bestill

Guiding til å forstå hverandre

De aller fleste konflikter oppstår fordi vi er forskjellige, vi klarer ikke å snakke sammen, vi forstår hverandre ikke, og møtes ikke på behov. Dermed mister vi mer og mer oss selv og de varme følelsene i forholdet.

Der annen parhjelp baserer seg på selve samtalen som verktøy, benytter vi i partolkingen praktiske analyser som kartlegger hvem dere er blitt i møte med hverandre. Dette praktiske verktøyet gjør at vi kan tolke og guide dere til å snakke sammen og forstå hverandre på en ny måte. 

Mange sier at første erfaring med partolking er som å få koblet på en oksygenmaske. De får puste igjen når de endelig klarer å snakke sammen. 

 

Partolkingen foregår på Partolkens kontorer i Kristiansand eller i via skjermen (Zoom) - som er både praktisk og effektivt i en travel hverdag.

I forkant av timen får dere en introduksjonsvideo som dere begge må se, slik at dere får mest mulig ut av samtalen. Hensikten med partolkingssamtalen er at dere får en større forståelse for hvem dere blir imøte med hverandre, og hvordan dere kan skape friheten til å være dere selv sammen - med glede, trygghet og varme følelser.

Dere har fått satt ord på hva dere trenger og ønsker fra hverandre, og dere har fått konkrete tiltak som dere kan gjennomføre for å skape endring.

Ønsker dere ytterligere hjelp, vil denne samtalen også bidra til at vi finner ut hva slags program som er det rette for dere. 

Ønsker dere å forstå hverandre bedre, få hjelp til å snakke sammen og konkrete tiltak for veien videre? Ja, da er partolking for dere to.

Startpakke med analyser og partolking

kr. 6 990,-

Pakken inneholder:

  • Introduksjonsvideo
  • Personanalyser til begge
  • Kartleggingssamtale med partolking over 2 møtepunkter
  • Konkrete tiltak og tydelig plan for veien videre
  • Rapport av analysene

Bestill