Hjem Tips & Råd Relasjonstolken Om oss I media Sagt om Ta kontakt

Om Partolken 

Siden ALT ER MULIG ble etablert i 2010, har Maria jobbet med hundrevis av par - både online og face to face, og gjennom kurs og foredrag - og har utviklet partolkingsmetodikken som gjør prosessen praktisk, forståelig og frigjørende.

Kjernen i partolking er å gi konkrete nøkler til å forstå hverandre bedre, ta vare på det gode og rydde unna det som drar ned. Målet er å frigjøre potensialet i forholdet, og skape frihet til å være seg selv sammen. 

Partolken er ofte å se og høre i NRK radio, riksdekkende aviser, blader og magasiner, og har flere ganger vært gjest i God Morgen Norge på Tv2. Les mer HER

Maria er sertifisert i persolog® personfaktormodell, et svært effektfull og avgjørende verktøy i Partolkingen.

Av grunnutdannelse har hun bachelor i barnevern med videreutdanning innen veiledning og coaching.

Les hva kunder sier om Partolken

Team Partolken

Trude Emaus har det administrative ansvaret som daglig leder, men farter også rundt som Relasjonstolk på arbeidsplasser.

Trude er utdannet siviløkonom og NLP coach. I tjue år har hun jobbet med gründere og elsker prosesser der ideer blir til handling.

Trude har alltid vært opptatt av samspill og relasjoner. Hun synes det er fascinerende hvor mye spennende som skjer når mennesker med forskjellige personligheter, erfaringer og meninger møtes. Det er i slike møter det skjer utvikling og nye ideer oppstår. 

Les mer om RELASJONSTOLKING
Close

Legg igjen din e-post for å se del 2 av videoen