Hjem Vi tilbyr I media Sagt om Om oss Ta kontakt Ta kontakt

Om Partolken 

Partolken hjelper par til å forstå hverandre bedre og frigjøre potensialet i å være forskjellige.

Maria Mork er etablerer og utvikler av Partolken, og har en genuin evne til å tolke og guide til bedre relasjoner - og har utviklet partolkingsmetodikken som gjør prosessen praktisk, forståelig og frigjørende.

Maria har de siste 15 årene jobbet med hundrevis av par både online og face to face, gjennom kurs og foredrag for foreldregrupper i skole og barnehage, og på ulike arbeidsplasser.

Kjernen i partolking er å gi konkrete nøkler til å forstå hverandre bedre, ta vare på det gode og rydde unna det som drar ned. Målet er å frigjøre potensialet i forholdet, og skape frihet til å være seg selv sammen. 

Partolken er ofte å se og høre i NRK radio, riksdekkende aviser, blader og magasiner, og har flere ganger vært gjest i God Morgen Norge på Tv2. Les mer HER

Maria er sertifisert i persolog® personfaktormodell, et svært effektfull og avgjørende verktøy i Partolkingen.

Av grunnutdannelse har hun bachelor i barnevern med videreutdanning innen veiledning og coaching.

Les hva kunder sier om Partolken

Team Partolken

Trude Emaus har det administrative ansvaret som daglig leder.

Trude er utdannet siviløkonom og NLP coach. I tjue år har hun jobbet med gründere og elsker prosesser der ideer blir til handling.

Trude har alltid vært opptatt av samspill og relasjoner. Hun synes det er fascinerende hvor mye spennende som skjer når mennesker med forskjellige personligheter, erfaringer og meninger møtes. Det er i slike møter det skjer utvikling og nye ideer oppstår. 

Partolkens Visjon

Partolkens visjon er å påvirke skilsmissestatistikken og være en stemme som skaper håp og tro på at det som føles umulig kan bli mulig med den rette hjelpen.
Ønsker du å forebygge, lei av småknirk, eller du er i ferd med å avslutte forholdet, men vil prøve en siste gang?
Ja, da er Partolken Maria den du skal kontakte. Hun har en helt unik evne til å hjelpe par tilbake til hverandre og til en ny start sammen - enda det kan se helt håpløst ut. 
Close

Legg igjen din e-post for å se del 2 av videoen