Hjem Vi tilbyr I media Sagt om Om oss Ta kontakt Partolkens Verktøykasse

Tilbakemeldinger fra par

"Bare i løpet av de to første ukene har vi merket forandring hjemme hos oss. Vi krangler mindre og har på en måte fått en helt annen ro. Til og ungene har det skjedd noe med - de vil være mer nede i stua sammen med oss og er lettere i humøret"


 På denne tiden for et år siden tok Christian kontakt, fortvilet og desperat - kona Reidun ville skilles. Hun gikk til nød med på en prat, men var skeptisk og hadde lite tro på at noen kunne hjelpe. Alt så ut til at det skulle bli den siste julen de hadde sammen som familie. I år sitter de på direktesending og forteller historien som fikk en ganske så overraskende vending. 

Se og hør mer her...

"Vi var som et par under vann uten oksygen, det virket håpløst. Vi hev etter luft. Første møtet med Maria var som å få tildelt hver vår dykkerflaske med oksygen i siste liten. Vi var ved randen å gi opp. Nå har vi startet vår reise sammen på nytt"


 Maria lærte meg det beste verktøyet jeg noensinne har brukt 

Som aktiv gründer i tre selskaper og stor familie er det lett å gå i fella over å jobbe for mye. 
Jeg glemte å kommunisere hva jeg hadde behov for til min mann og familien min, og konsekvensen ble at jeg forsøkte å jobbe, de ønsket tiden min, og at jeg følte at jeg hele tiden hang etter både hjemme og på jobb. 

Maria lærte meg det beste verktøyet jeg noensinne har brukt. Og det er i tillegg enkelt; avklaring.  Når jeg er tydelig på hva jeg trenger, så er det lett for de andre å gi meg det. Alt roer seg og jeg klarer å være tilstede når vi er sammen.

Takk Maria, for at du støtter oss som strever litt med å finne oss selv i en hektisk hverdag.

Margrethe Otto Skar 

"Kjære Maria. Tusen takk for all tålmodighet og at du hadde troa på oss. Vi har endelig «knekt koden» og øver oss litt hver dag. Kjærligheten, smilet, blikket og leken er tilbake i livet vårt. Klem fra oss to"


Dette var hverken skummelt eller farlig, men faktisk gøy, og noe vi unner og anbefaler alle!

Ved hjelp av Marias coaching og metoder for å identifisere våre personlige egenskaper og væremåter hjalp hun oss til å finne tilbake både gnist og glød.

Ved å fokusere på hva og hvordan vi er forskjellige fant vi ut hvordan vi skal hensynta hverandre, sense og tydeliggjøre våre behov i hverdagen. Flere av våre utfordringer ble raskt belyst og gode verktøy ble tatt frem for å finne løsninger.

Dette var hverken skummelt eller farlig, men faktisk gøy, og noe vi unner og anbefaler alle!

Jeg er generelt skeptisk til å utlevere meg selv til andre, og spesielt ukjente.

Likevel ville jeg gi Maria en sjanse, men om hun ikke overbeviste meg raskt om at dette var noe for meg/oss, ville møtet bli VELDIG kort.

Hun overbeviste!

Vi begge synes Maria har bred kunnskap, god erfaring og er et veldig behagelig “vesen”.

Kari og Rune Pettersen 

"Uten helt å kunne se det komme, selvom jeg ba mine bønner og håpte at det gikk bra..så er vi i en bedre periode enn på flere år. Dette er langt på vei et mirakel"


"Vi kan ikke få takket Maria nok for den hjelpen vi har fått for å gjenoppbygge vårt ekteskap og anser dette som vårt livs viktigste og beste investering"


 Maria har hjulpet oss til å finne gode måter å snakke sammen på i turbulente perioder 

Å både være kjærester og gründere sammen byr på utfordringer til tider. Den største er å sette av tid til å være kjærester i hverdagen, ofte blir det til at vi «må» reise bort for å ha kjærestetid.

Vi har hatt Maria som vår partolk i flere år. Hun har minnet oss på de små tingene vi kan gjøre hver dag for å ta vare på forholdet og skape de små magiske øyeblikkene. Hun har også hjulpet oss til å finne gode måter å snakke sammen på i turbulente perioder.

Når vi har det bedre i hverdagen med hverandre påvirker det selvfølgelig også hvor godt vi kan yte når vi er på jobb. Vi gir Maria våre beste anbefalinger.

Maria Rygge og Petter Erik Nyvoll

"Dette har nok vært den beste helgen vi har hatt på svært mange år og vi kan ikke få takket deg nok for måten du har guidet oss inn i dette sporet på. Det siste døgnet har vært like bra som det forrige og vi kommuniserer på en måte som jeg knapt kan huske vi har gjort. Vi ankom Kristiansand med lave forventninger og dårlige odds for at vi skulle klare å komme oss ut av denne krisen, men dro derifra 1,5 døgn senere med en relasjon som ikke har vært så sterk på mange år og som fortsetter å holde seg sånn."


Vi hadde gjennom en lengre periode klart å «rote» det til for oss selv…

Ull Eva og jeg tror vel ikke det er noe veldig spesielt med oss personlig, eller som par. Men ting skjer igjennom et langt liv, og kanskje man glemmer hverandre midt en masete hverdag.

Dette tror vi er ganske vanlig for de aller fleste, men der vi kanskje skiller oss ut er at vi ville prøve å få hjelp før det ble for sent!

Da er jo spørsmålet; hvem kontakter man da?

– Vi ble anbefalt DEG av et par som hadde gått hos deg, og som vi tenkte (eller jeg); Klarte du å “reparere” dems forhold, ja da prøver vi også 

Helt ærlig, så hadde jeg ikke så veldig tro på dette, eller jeg visste vel ikke hva jeg skulle tro eller forvente? 

Men dette har for oss vært et vendepunkt i livet! Vil faktisk gå så langt å si at dette skulle vært obligatorisk for alle par etter noen års samhold.

 

Les mer...

"Vi kom til Kristiansand (tror jeg kan snakke for begge to) med nærmest en forventning om at nå ville det ende vært til vårt. Du snudde på den forventningen! Vi har langt igjen, men jeg har gode følelser om dagen og opplever at barometeret har snudd fra «lyn og torden» til å bevege seg mot bedre «vær».  Det kjennes som vi har snudd pila til å peke rett vei og hun ser ut til å være med. Akkurat nå evig takknemlig for at jeg fant deg!  Det siste døgnet har vært like bra som det forrige og vi kommuniserer på en måte som jeg knapt kan huske vi har gjort. "


"Hei igjen Maria! Takk for samtalen i formiddag! Det var en fantastisk opplevelse for oss begge to, spesielt at du leste oss så godt! Vi ser fram til neste møte, og jeg kjenner litt sommerfugler av å endelig kanskje å bli oppmerksom på hvordan jeg kan uttrykke meg og stille rette spørsmål for at han skal føle seg møtt. Jeg er imponert  over måten du jobber på Maria og vi skal trene oss på det vi ble enige om og legger tvilen bort …"


"Jeg synes at du hadde en forfriskende direkte måte å møte oss på. Synes også du viste en imponerende evne til å vurdere oss som personer og klare å få frem og synliggjøre våre egenskaper ovenfor hverandre. Formen var lett å forholde seg til, og jeg forstår godt at du kaller deg for par-tolk, for du åpenbarte for meg sider ved min kone som jeg ikke helt har forstått tidligere. Takk skal du ha. Ser frem imot å jobbe videre med Partolkingen."


"Det å få hjelp fra Maria har betydd at jeg har gått fra å tenke: "det er bare et spørsmål om tid før forholdet vårt ryker", til: "kanskje vi faktisk kan ha det godt sammen resten av livet!" Og det hadde jeg virkelig ingen tro på før vi startet opp."


Close

Legg igjen din e-post for å se del 2 av videoen