Hjem Vi tilbyr I media Sagt om Om oss Ta kontakt Se video

"All in" for dere 2

En effektfull prosess med Partolken som deres "personlige trener" til mer forståelse, varme følelser og glede mellom dere to

Vis meg hvordan

"Vi var som et par under vann uten oksygen, det virket håpløst. Vi hev etter luft. Første møtet med Maria var som å få tildelt hver vår dykkerflaske med oksygen i siste liten. Vi var ved randen å gi opp. Nå har vi startet vår reise sammen på nytt"

Slik kommer dere igang

1. Book gratis samtale

En uforpliktende prat for å finne ut hva dere trenger og hvordan Partolken kan hjelpe dere best mulig

Book gratis samtale

2. Få personanalyser og en konkret plan

Vi benytter praktiske verktøy som gjør prosessen effektiv og hjelper dere til å skape endring i forholdet midt i hverdagen dere lever i

3. Hjelp og støtte underveis

Ha deres egen personlige “trener” gjennom Partolken som er all in for dere i 6-12 måneder - slik at dere får alt dere trenger for å redde, styrke og utvikle forholdet deres. Vi møtes stort sett via skjermen - og med tilgang på døgnpakker i Kristiansand.

Ta ditt første skritt mot å få det bedre sammen som familie

Se hvordan i denne presentasjonen

Lei av misforståelser og konflikter?

Savner du nærhet og gode følelser?

Er det vanskelig å forstå hverandre?

 

Alt for mange par lever et hektisk liv fylt med krangling og misforståelser. Livet er blitt så alvorlig, og mange er på randen til å gi opp.

Du er ikke alene. Hvert år skiller tusenvis av nordmenn seg fordi de mister håpet på at de kan føle seg bra sammen igjen.

Selv om du opplever situasjonen som helt fastlåst er det håp. Alt er mulig - men kanskje på andre måter enn du ser for deg.

Partolken hjelper dere til

  • å verdsette forskjellene hos hverandre og omskape utfordrende forskjeller til å bli ressurser
  • å oppdage praktiske og konkrete verktøy som skaper forståelse og nærhet
  • å finne veien tilbake til håp og intimitet

 

I denne presentasjonen har jeg samlet mine 5 mest effektive steg som knekker koden til forståelse, god stemning og intimitet i parforholdet.

Se presentasjonen nå

Jeg synes at du hadde en forfriskende direkte måte å møte oss på. Synes også du viste en imponerende evne til å vurdere oss som personer og klare å få frem og synliggjøre våre egenskaper ovenfor hverandre.
Formen var lett å forholde seg til, og jeg forstår godt at du kaller deg for par-tolk, for du åpenbarte for meg sider ved min kone som jeg ikke helt har forstått tidligere

Maria Mork

Maria har svært gode resultater med å hjelpe par til å forstå hverandre bedre og skape en ny start sammen - selv om det virker fastlåst.

Siden ALT ER MULIG ble etablert i 2010, har Maria jobbet med hundrevis av par - både online og face to face, gjennom kurs og foredrag - og har utviklet en egen partolkingsmetodikk som gjør prosessen praktisk, forståelig og frigjørende.

Kjernen i partolking er å gi konkrete nøkler til å forstå hverandre bedre, ta vare på det gode og rydde unna det som drar ned. Målet er å frigjøre potensialet i forholdet, og skape frihet til å være seg selv sammen. 

Partolken er ofte å se og høre i NRK radio, riksdekkende aviser, blader og magasiner, og har flere ganger vært gjest i God Morgen Norge på Tv2. Les mer HER

Maria er sertifisert i persolog® personfaktormodell, et svært effektfull og avgjørende verktøy i Partolkingen. I tillegg har hun gjennomført sertifisering i John M. Gottmans metode for parterapi.

Av grunnutdannelse har hun bachelor i barnevern med videreutdanning innen veiledning og coaching.

Takk for samtalen i formiddag, Maria! Det var en fantastisk opplevelse for oss begge to, spesielt at du leste oss så godt!
Vi ser fram til neste møte, og jeg kjenner litt sommerfugler av å endelig kanskje å bli oppmerksom på hvordan jeg kan uttrykke meg og stille rette spørsmål for at han skal føle seg møtt.
Jeg er imponert  over måten du jobber på Maria og vi skal trene oss på det vi ble enige om og legger tvilen bort …
Close

Legg igjen din e-post for å se del 2 av videoen