Hjem Tips & Råd Om Partolken I media Kontakt Bestill plass

Hvordan få partneren din til å trives bedre sammen med deg  

Få praktiske og konkrete verktøy som hjelper deg til å forstå partneren din bedre, og til å vite hva slags steg du kan ta for å skape forandring for dere to

Se hvordan

Hvorfor Parforsikringen?

Intervju med Maria Mork

 

Takk for at du så på

Bli med i Parforsikringen Avbryt

Slik kommer du i gang med Parforsikringen

Parforsikringen er en omvendt forsikring; I stedet for at du får uttelling hvis det skulle gå "ad dundas", får du her nyttig hjelp for å HINDRE at det skal gå "ad dundas".

1. Meld din interesse

Kickstart en prosess mellom dere to ved hjelp av 4 ukersprogram med Partolken - selv om partneren din ikke er med på programmet. 

Neste oppstart 1. juni - kun få plasser pr. gang

2. Få praktiske verktøy som hjelper deg til å forstå deg selv og partneren din bedre

Nøklene som skaper respekt, varme følelser og frihet til å være deg selv i forholdet. Lær de avgjørende stegene som hindrer misforståelser og konflikter i familien

 

3. Få hjelp og støtte underveis

En personlig trener-funksjon som trener deg til å skape forandring og frigjøre potensialet mellom dere to - blant annet ved hjelp av daglige påminnelser og utfordringer.

"Bare i løpet av de to første ukene har vi merket forandring hjemme hos oss. Vi krangler mindre og har på en måte fått en helt annen ro. Til og ungene har det skjedd noe med - de vil være mer nede i stua sammen med oss og er lettere i humøret"

Maria Mork

Maria har svært gode resultater med å hjelpe par til å forstå hverandre bedre og skape en ny start sammen - selv om det virker fastlåst.

Siden ALT ER MULIG ble etablert i 2010, har Maria jobbet med hundrevis av par - både online og face to face, gjennom kurs og foredrag - og har utviklet en egen partolkingsmetodikk som gjør prosessen praktisk, forståelig og frigjørende.

Kjernen i partolking er å gi konkrete nøkler til å forstå hverandre bedre, ta vare på det gode og rydde unna det som drar ned. Målet er å frigjøre potensialet i forholdet, og skape frihet til å være seg selv sammen. 

Partolken er ofte å se og høre i NRK radio, riksdekkende aviser, blader og magasiner, og har flere ganger vært gjest i God Morgen Norge på Tv2. Les mer HER

Maria er sertifisert i persolog® personfaktormodell, et svært effektfull og avgjørende verktøy i Partolkingen. I tillegg har hun gjennomført sertifisering i John M. Gottmans metode for parterapi.

Av grunnutdannelse har hun bachelor i barnevern med videreutdanning innen veiledning og coaching.

Bli med

Vi ønsker å være sikker på at Parforsikringen er riktig for deg. Derfor ønsker vi at du fyller inn skjemaet, så kontakter Partolken deg for en kort prat.

Partolken på God Morgen Norge

I en hektisk hverdag kan det til tider være vanskelig å få tid til hverandre. Guro Fostervold og Håvard Tvedten er et av parene som helt bevisst setter av tid til å ta vare på forholdet. Sammen med partolk Maria Mork gir de deg noen smarte tips.

Se video

Jeg har tatt mange kurs, men dette fikk meg til å oppdage noe jeg aldri har sett før. Det var både enkelt og dyptgripende på en gang. Det fungerte for meg. 

Du har vist oss løsninger jeg har tro på. Jeg hadde gitt opp litt før jeg støtte på deg. Men du har gitt meg nytt håp. Programmet har gitt meg mye, aller mest har det lært meg å forstå meg selv bedre - som igjen har gjort at jeg forstår andre bedre. Jeg har fått ny selvtillit og det igjen fører til at jeg er mer tydelig ovenfor familien min.

Visjonen bak Partolken er å påvirke skilsmissestatistikken 

#tavarepåforholdet

Close

Legg igjen din e-post for å se del 2 av videoen