Hvordan Partolken kan hjelpe deg og dere to

Hva gjør vi nå?

Når dere begge to ønsker hjelp anbefaler vi å benytte partolking med analyser som er en døråpner til videre prosess; enten nettbasert eller ALL-IN. Denne pakken kan også benyttes når den ene ikke vil mer, og for å sikre et godt samarbeid med respekt for hverandre etter et brudd. For mange byttes likevel skilsmisseplaner ut med en ny start sammen etter en slik økt. Les mer i boksen under. 

ALL-IN vil si at partolken går ALL-IN som en personlig trener for dere to, der dere har alt hva dere ønsker og trenger av samtaler både sammen og hver for dere i en periode. Dere går ALL-IN for hverandre og prosessen. Denne avtalen innebærer ukentlig kontakt, døgnpakke i Kristiansand og "nødtelefon" (du får en peptalk på dagen). Denne måten å jobbe på er ekslusive og med svært gode resultater. 

Nettbasert prosess vil si at du (om du ikke får med partner) eller dere to kan ta et kurs helt i eget tempo, med videoer og oppgaver som skaper noe nytt mellom dere to.

Er du bare nysgjerrig eller vil bli litt mer trygg på hvem Partolken er og gjør før du tar neste steg, benytt deg av GRATIS minikurs og daglige tips på sosiale medier. (Se nederst på siden)

Hva er egentlig partolking?

Les mer HER.

Placeholder Image

Partolking med analyser

En helt annerledes partisamtale - med konkret og handlingsrettet fokus på hva dere to kan gjøre for å frigjøre potensiale i forholdet deres.

"Overraskende gøy og lettende - skulle vært obligatorisk for alle par"

Les mer...
Placeholder Image

Hjertestarteren

Gjennom 14 dager får du daglige videoer med konkrete tiltak og fokus som vil hjelpe dere til å blåse liv i følelsene og bevare forholdet.

"Vi ble truffet langt inn i hjertet av det du kom med i disse videoene."

 

Les mer...
Placeholder Image

Ny start sammen 

En nettbasert partolkningsprosess som hjelper deg og dere til å komme ut av det gamle sporet, sette strek og se fremover

 

 

Les mer...
Placeholder Image

Kort med påminnelser

Sette fokus på hverandre og konkrete grep du kan gjøre for å #tavarepåforholdet ditt. 

kr. 249,- inkl porto

Bestill
Placeholder Image

Partolkens kalender

Ha Partolkens strategiske og handligsrettede tips på veggen - måned for måned gjennom hele håpet.

kr. 249,-  inkl porto

Bestill

”Vi kan ikke få takket Maria nok for den hjelpen vi har fått for å gjenoppbygge vårt ekteskap og anser dette som vårt livs viktigste og beste investering"


"Det beste med Partolken All-In er og ha noen å ringe til og snakke med når det er som vanskeligst!"


"Dette har nok vært den beste helgen vi har hatt på svært mange år og vi kan ikke få takket deg nok for måten du har guidet oss inn i dette sporet på.

Det siste døgnet har vært like bra som det forrige og vi kommuniserer på en måte som jeg knapt kan huske vi har gjort.

Vi ankom Kristiansand med lave forventninger og dårlige odds for at vi skulle klare å komme oss ut av denne krisen, men dro derifra 1,5 døgn senere med en relasjon som ikke har vært så sterk på mange år og som fortsetter å holde seg slik."


"Bare i løpet av de to første ukene har vi merket forandring hjemme hos oss. Vi krangler mindre og har på en måte fått en helt annen ro.  Til og ungene har det skjedd noe med - de vil være mer nede i stua sammen med oss og er lettere i humøret."