Hjem Vi tilbyr I media Sagt om Om oss Ta kontakt Bestill Partolking Logg inn

På tide med en RESTART?

 

Få kjærestefølelsen tilbake GRATIS VIDEO

Forskjellen på
Partolking og Parterapi

I Partolking setter vi strek for det som har vært, og jobber frem en ny start. Vi benytter praktiske verktøy som skaper forståelse - uten å måtte være god på å snakke tanker og følelser. Og ikke minst; vi har fokus på konkret handling som gir resultater i praksis.

Les mer og bestill partolking her

Hvem er Partolken?

Maria Mork - etablerer og utvikler av Partolken, og har jobbet med utallige par gjennom de 15 siste årene.

Maria har en genuin evne til å tolke til forståelse, og formidle nøkler som frigjør potensiale i relasjoner. Hun jobber tett på par i en periode som en personlig trenger, tilbyr kurs og foredrag, samt nettkurs som skaper en ny start. Les mer om ulike tilbud HER.

For mange har dette blitt til en ny start sammen enda det har sett helt håpløst ut.

Partolken er ofte å se og høre i NRK radio, riksdekkende aviser, blader og magasiner, og har flere ganger vært gjest i God Morgen Norge på Tv2.

Partolken på God Morgen Norge

I en hektisk hverdag kan det til tider være vanskelig å få tid til hverandre. Guro Fostervold og Håvard Tvedten er et av parene som helt bevisst setter av tid til å ta vare på forholdet. Sammen med partolk Maria Mork gir de deg noen smarte tips.

Se mer om Partolken i media

"Kjære Maria. Tusen takk for all tålmodighet og at du hadde troa på oss. Vi har endelig «knekt koden» og øver oss litt hver dag. Kjærligheten, smilet, blikket og leken er tilbake i livet vårt"  

Les hva kundene sier
Close

Legg igjen din e-post for å se del 2 av videoen