Hjem Vi tilbyr I media Sagt om Om oss Ta kontakt Ferieforsikringen Login

Har dere kjørt dere helt fast? Test ut dette!

 "Vi forstår hverandre ikke, vi er så forskjellige". 

"Hverdagskarusellen tar knekken på oss, vi har ikke tid til hverandre".

 "Jeg har vært utro, kan du hjelpe oss sammen igjen?!"  

"Jeg liker ikke den jeg er sammen med min partner lenger (jeg liker ikke han heller, for den saksskyld)"

Det er ikke sjelden jeg får telefonen eller eposten der det nærmest ropes ut "HJELP, vi har kjørt oss helt fast - kan du trylle?".

Noen ganger er det å sette av god tid, møtes face to face, koble av alt annet og bare ta tid til prosessene og hverandre helt avgjørende.

Som paret som dro både langt og lenge, tok båt og fly og bil for å komme frem. De hadde vært sammen i en årrekke, vært på nippet til å skilles flere ganger, og nå - nå var det aller siste forsøk.

Som alltid losjeres parene inn på en av byens beste hotell - kort avstand til alle byens kafeer og resturanter, og bare et steinkast unna turstier langs sjøen eller i skogen.

Funker dette, spør du? Vel, les selv... 

” Dette har nok vært den beste helgen vi har hatt på svært mange år og vi kan ikke få takket deg nok for måten du har guidet oss inn i dette sporet på”

Vi dro til Kristiansand med et lite konstruktivt utgangspunkt der manglende forståelse for den andre var dominerende. Turen nedover var preget av lite kommunikasjon og dialog utover det helt nødvendige. 

På fredag morgen var vi nok begge litt nervøse for hva som skulle komme, men vi var begge innstilte på å gjøre et reellt forsøk selv om troen hos oss begge ikke var veldig høy.

- Det var krevende mentale samtaler, men som samtidig fikk oss til å tenke over situasjoner og holdninger med nye øyner og det gjorde veldig godt å få trent seg i tenke slik under din veiledning. 

Når vi satte oss ned på fredag ettermiddag og  snakket sammen med utgangspunkt i å forsøke å forstå den andres preferanser så gikk dette utrolig bra og vi fikk løst opp i flere tunge problemstillinger.

Dette har nok vært den beste helgen vi har hatt på svært mange år og vi kan ikke få takket deg nok for måten du har guidet oss inn i dette sporet på.

Det siste døgnet har vært like bra som det forrige og vi kommuniserer på en måte som jeg knapt kan huske vi har gjort.

 Det har nok vært viktig, for å få til dette, å være i et nytt og ukjent miljø og vi skal være veldige beviste på dette når vi kommer hjem og risikoen for å falle tilbake til gamle handlingsmønster er større.

Takk for svært gode og lærerike dager!

Vi er svært takknemlig for den måten du guidet oss gjennom disse samtalene.

----------------------------------

” TUSEN TAKK MARIA FOR MÅTEN DU HAR HJULPET OSS PÅ!!! ”

---------------------------------- 

”Vi kan ikke få takket Maria nok for den hjelpen vi har fått for å gjenoppbygge vårt ekteskap og anser dette som vårt livs viktigste og beste investering”

Vi vil sterkt anbefale en prosess med Partolken til andre par som opplever utfordringer i kommunikasjonen i parforholdet.

Det hjalp veldig på vår prosess å få sitte sammen med Maria flere timer i en intensiv dagpakke og få hennes hjelp til å åpne opp for forståelsen av den andre part, men også å kunne legge bak seg vonde og uheldige opplevelser.

Vi ankom Kristiansand med lave forventninger og dårlige odds for at vi skulle klare å komme oss ut av denne krisen, men dro derifra 1,5 døgn senere med en relasjon som ikke har vært så sterk på mange år og som fortsetter å holde seg slik.

Mange grunnleggende problemstillinger ble løst gjennom Marias kyndige veiledning der hun skapte forståelse for forskjellen i personligheter og reaksjonsmønstre.

Det fungerer fremdeles svært bra mellom oss og fremtiden ser lys ut” 

 

Har dere kjørt dere fast og ønsker hjelp til å få motoren igang igjen?

Ta kontakt,

så booker vi et døgn sammen som vil kunne være "livets beste og viktigste investering" også for dere!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.