Hjem Vi tilbyr I media Sagt om Om oss Ta kontakt Ferieforsikringen Login

Hva trenger å byttes ut hos dere?

 

 Noen ganger sier følelsene det du aldri trodde du skulle tenke… Og i disse dager vet jeg mange gjør alvor av den tanken. Men hva om det ikke er han (eller hun) som trenger å byttes ut, men noe annet i livet ditt?

I videoen fra 2 år tilbake handler det om nettopp hva som kanskje trenger å byttes ut.

Hør og se HER hva jeg måtte byttet ut.

 

Sommeren for 2 år siden handlet om å flytte “sirkuset” vårt fra Østlandet til Sørlandet. 

Vi byttet ut livet på Østlandet med et liv på Sørlandet. Et stort, nytt hjem med egen hage på landet med et leid rekkehus i byen med felles bakgård. Stillhet, “sauebreking” og skog med trafikkert vei, måkeskrik og et steinkast til sjø og svaberg. Fra noe godt og noe som er mindre godt…

Hvorfor? Jo, fordi vi ønsket noe med vår familie. Vi ønsket noe for våre barn. 

Men å ta dette valget var ikke vært lett. Det var krevende, smertefullt og med mange kvaler. Men når vi først gjennomførte, føles det veldig godt!

Hva trenger DU å bytte ut?

Er det “gubben” som skal byttes ut, eller handler det mer om noe i relasjonen deres som trenger å byttes ut?

– Rutiner? Kommunikasjonstil? Ord? Vaner? Mennesker? Hus? Jobb? 

Det er utrolig viktig å finne de rette tingene som skal byttes ut. Og ikke bare vente med å gjøre grep i håp om at det skal “gå over”.

Partolken møter par over hele landet. Nøl ikke med å ta kontakt om DERE ønsker hjelp til å finne ut hva dere skal bytte ut og hvordan, for å bevare det gode dere har og rydde unna det som drar dere ned.

Det er håp!

Jeg har jobbet med utallige par som har trodd at alt håp var ute. Hun hadde bestemt seg for å avslutte forholdet, men var med på på å prøve en siste gang. De fikk hjelp til å forstå hverandre – og har tatt regien over forholdet på en helt nye måte. Paret er idag uendelig glade for at de har skapt noe nytt – sammen!

Takk for en utrolig fin samtale i dag. Endelig er du på plass i Kristiansand og vi slipper å reise tur/retur Kristiansand/Skedsmokorset for å møte deg. Endelig får vi pratet som et kjærestepar igjen.

En samtale med deg gjør underverker for oss to. Vi finner plutselig hverandre igjen …

Takk for god og oppklarende samtale!

Hjelp til å avklare hva dere trenger å bytte ut? 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.