Hjem Vi tilbyr I media Sagt om Om oss Ta kontakt Ferieforsikringen Login

Er forholdet ditt som er roterom?

 

Er forholdet ditt som er roterom du skygger unna, men vet du må gjøre noe med før eller siden?

Du orker ikke helt ta tak idet, fordi det krever en skikkelig jobb… Men slik det er nå er det nesten ikke til å puste i… Du vet du må gjøre noe med det, for det blir bare verre og verre. En ryddejobb må til!

– Da handler det om sortering, noe må ut, noe må repareres, noe må legges et annet sted og noe som må kjøpes nytt eller komplementeres for å få orden slik du ønsker det. Er du klar for å gjøre en ryddejobb i forholdet og lurer på hvordan?

Jeg har laget en kort presentasjon for deg med 5 effektfulle steg som knekker koden til forståelse, god stemning og intimitet i parforholdet.

Ta kontakt for en kort uforpliktende samtale for å få hjelp til en plan for dere to videre, og få klarhet i om “ALL IN” med Partolken det neste halve året som er løsningen og redningen for dere to.

– Da slipper dere gjøre jobben alene, dere får guiding til nye oppdagelser og helt konkrete steg akkurat dere to kan gjøre for å få det bedre sammen. Partolken er som en personlig trener på sidelinjen som «ALL IN» for dere to slik at dere får ryddet og reparert og skapt nye mønster – slik at dere kan bli lykkelige sammen!

"Hei Maria! Vil bare takke deg for at vi kan gå inn i 2019 på en mye bedre måte. Vi kommuniserer mye bedre nå og det eskalerer ikke! Hadde barnevakt litt i går så vi fikk dra noen timer på date alene — vi gikk rundt på….. og ble minnet på den hendelsen fra tidligere der og ser tydelig hvor mye vi har vokst på et år! Du gjør en livsforvandlende jobb for store og små. Takk for at du følger kallet ditt i tykt og tynt! Vi trengte deg "

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.