Er du klar over hva en tanke - en ide - kan føre til om du tar action på den?

Mar 10, 2020

For 10 år siden fikk jeg en tanke, tok en telefon, som førte meg til kontoret der det hele startet.

10 ÅR siden sa jeg opp jobben min i barneverntjenesten, kastet meg ut på glattisen og etablerte ALT ER MULIG.

Noen applauderte og heiet - og har siden vært uvurderlig heiagjeng🙏 

Andre syns jeg var gal...- og mener kanskje fortsatt det 😝 

Utgangspunktet var at jeg ville gjøre mer av det jeg så fungerte best og likte aller mest (hjelpe mennesker til nye perspektiv og løsninger der det virket låst).

Og samtidig ønsket jeg å være fleksibel og tilgjengelig for barna mine (den gang 1,5 og 4 år)

Og Wow - for en reise gjennom 10 år...

Det har blitt mye jobbing, reising, mange timer foran skjermen, 1001 ideer i tide og utide, blemmer jeg gjerne skulle unngått og tabber jeg har lært av, bekymringer og frustrasjon.

 

Men mest av alt ufattelig mange menneskemøter som har inspirert meg, utfordret meg, og vist med tillit og sårbarhet - og vist at det umulige kan bli mulig. Tar av meg hatten for alt jeg har fått være med på. 

 

✔️Jeg har prøvd å følge hjertet mitt - ikke bare gjort hva «alle andre» gjør. Klokt noen ganger, skikkelig tabbe andre ganger.

✔️Jeg har latt meg drive av kreativiteten og gründet frem flere spennende konsepter. Har et par «kopier» der ute som stadig kommer etter med det samme, bare med en liten vri 😅så noe bra må det jo ha vært.

✔️Ja, så er jeg av den spontane typen. Dette har ført meg til verdifulle kontakter jeg verdsetter høyt som gode venner idag. Men spontaniteten har også trenert min egen effektivitet 😆

✔️Jeg har alltid søkt «rådgivere» og hatt behov for samarbeidspartnere. Noen helt uvurderlige! Men også dessverre satt min lit til noen jeg aldri skulle sluppet til...

✔️Og så har jeg måttet ta noen kvantesteg ut av komfortsonen og satse på at isen holder.

 

👉For eksempel skulle jeg aldri jobbe med par. Jeg syns jo selv forholdet kunne være utfordrende... - Og henviste derfor kundene til de som drev med sånt.

Men flere kunder kom tilbake og insisterte at jeg måtte jobbe med dem slik jeg hadde jobbet med den ene. Og nettopp DET ble til et gjennombrudd - Partolken ble til, og mange par har siden fått en ny start sammen. Dette på tross av at jeg selv stadig kommer til kort i eget forhold.

👉Eller diverse besøk i TV studio, radio eller aviser. Egentlig er jeg nemlig ganske sjenert...og har personlig ikke behov for å stikke huet frem.

 

For med den hårete visjonen om å påvirke statistikken nasjonalt OG med «alt er mulig - men kanskje på andre måter enn du ser for deg» som motto, er det bare å hoppe inn i litt for store sko og si som Pippi «dette har jeg aldri gjort før så det får jeg sikkert til»

 

 

Så er vi her - 2020 - og jubileumsår 🎉🎊😄

I en tid hvor det bare er mer og mer behov for partolking (hvem syns ikke det kan være utfordrende å forstå hverandre😜) og relasjonene på alle arenaer er avgjørende for å lykkes i livet gleder jeg meg stort over at teamet utvides og nye store steg er i ferd med å tas.

 

Partolking til flere, og med ønsker om å bidra med å tapetsere Norge med reklame for å #tavarepåforholdet for å skape håp midt i det vanskelig og umulige.

 

Men også formidle praktiske verktøy og nøkler til å frigjøre potensiale i å være forskjellige - også på andre arenaer.

Etter å ha holdt litt lav profil de seneste årene pga kapasitetsmangel er gleden stor over å få åpne mer opp for RELASJONSTOLKING - spesielt på arbeidsplasser rundt omkring.

En av dem du vil møte fremover er Trude Emaus.

Hun er en dyktig og flott dame jeg har spilt på lag med en god stund, som nå tar over hovedansvaret for daglig ledelse i selskapet - samtidig som hun vil være tilgjengelig for Relasjonstolking, først og fremst i bedrifter.

Blir bedre kjent med Trude HER og ta en titt, du som er nysgjerrig på hva relasjonstolking kan gjøre for deg og din arbeidsplass.

 

Kjære trofaste følger og alle kunder! En stor takk for tillit og følge og feedback gjennom de 10 første årene. Håper du blir med og får glede av og deler videre det som kommer de 10 neste.

 

For - tilbake til start;

- hva kan vel skje om du ikke bare lar det bli med tanken?

Alt er mulig - men kanskje på andre måter enn du ser for deg!